مواد اولیه آرایشی و بهداشتی و شوینده

ایزوپروپیل میراستات(IPM)

ایزوپروپیل میراستات (Isopropyl Myristate | IPM) مایعی شفاف و روغنی با حس لطیف و غیرچرب، مناسب کرم، لوسیون و محصولات مراقبت از پوست و مو. ارائه با COA و SDS.

✓ مشاوره پیش از انتخاب✓ ارائه اطلاعات فنی✓ پیگیری درخواست تأمین
درخواست مشاوره محصول
تماس مستقیم با کارشناسان021-77074147021-77074148021-77074149
اطلاعات محصول

ایزوپروپیل میراستات (IPM) چیست؟

ایزوپروپیل میراستات (Isopropyl Myristate | IPM) استری از ایزوپروپانول و اسید میریستیک است. این ماده مایعی شفاف، بی رنگ، روغنی و کم گرانروی است که روی پوست حس لطیف و غیرچرب ایجاد می کند و سریع جذب می شود. به همین دلیل در صنایع آرایشی، بهداشتی و دارویی یکی از مواد اولیه پرکاربرد به شمار می رود.

 

ویژگی ها

  • بافت سبک و غیرچرب، مناسب فرمولاسیون هایی که حس سنگینی روی پوست نمی خواهند
  • پخش شدن آسان روی پوست و بهبود نرمی و لطافت فرآورده
  • سازگاری خوب با روغن ها، الکل ها و بسیاری از مواد پایه آرایشی
  • نامحلول در آب و محلول در الکل و روغن ها

 

کاربردها

  • کرم و لوسیون: به عنوان نرم کننده و تعدیل کننده بافت
  • روغن بدن و محصولات مراقبت از پوست: برای ایجاد حس ابریشمی و جذب سریع
  • محصولات مو: در سرم ها و محصولات مراقبت از مو
  • عطر و دئودورانت: به عنوان پایه و حلال
  • فرمولاسیون های موضعی: به عنوان افزایش دهنده نفوذ پوستی

 

نکته مصرف

میزان مصرف به نوع فرمول بستگی دارد و بهتر است با آزمایش و مشورت فرمولاتور تعیین شود. در محصولات ویژه پوست چرب و مستعد آکنه با احتیاط استفاده شود.

 

بسته بندی

بشکه ۱۷۵ کیلوگرمی

 

شرایط نگهداری

در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری شود. از نور مستقیم خورشید و منابع حرارتی دور باشد.

 

استعلام قیمت و سفارش

برای اطلاع از قیمت و موجودی روز با شماره [شماره تماس] تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

 

ایزوپروپیل میراستات با ایزوپروپیل میریستات فرق دارد؟

 

خیر. هر دو یک ماده هستند (Isopropyl Myristate، شماره CAS: 110-27-0). «میراستات» فقط نوشتار رایج در بازار است.

 

IPM در چه محصولاتی استفاده می شود؟

 

بیشتر در کرم، لوسیون، روغن بدن، محصولات مراقبت از مو، عطر و دئودورانت و برخی فرمولاسیون های موضعی.

 

IPM در آب حل می شود؟

 

خیر. در آب نامحلول است ولی در الکل و روغن ها حل می شود.

 

چه درصدی از آن در فرمول استفاده می شود؟

 

میزان مصرف به نوع محصول بستگی دارد و معمولاً در حد چند درصد است. برای فرمول خودتان بهتر است با آزمایش و مشورت فرمولاتور مقدار دقیق را تعیین کنید.

 

آیا برای پوست چرب و آکنه ای مناسب است؟

 

در بعضی افراد با پوست مستعد آکنه ممکن است باعث گرفتگی منافذ شود. برای محصولات ویژه این نوع پوست با احتیاط و بعد از تست استفاده شود.

 

گرید این محصول چیست؟

 

گرید آرایشی بهداشتی. مشخصات دقیق در COA همراه سفارش آمده است.

 

IPM را چطور نگهداری کنم؟

 

در ظرف دربسته، در جای خشک و خنک و دور از نور مستقیم خورشید و حرارت.

 

چطور قیمت و موجودی را بپرسم؟

 

برای اطلاع از قیمت و موجودی روز، با کارشناسان فروش ما به شماره [شماره تماس] تماس بگیرید.

مشخصات تکمیلی

اطلاعات محصول

نام محصولایزوپروپیل میراستات (IPM)
نام شیمیاییIsopropyl Myristate
نام INCIIsopropyl Myristate
فرمول شیمیاییC17H34O2
ظاهرمایع روغنی شفاف و بی‌رنگ
حلالیتنامحلول در آب؛ محلول در الکل و روغن‌ها
گریدآرایشی و بهداشتی
نگهداریظرف دربسته، جای خشک و خنک، دور از نور و حرارت
پیشنهادهای مرتبط

محصولات مرتبط

تگزاپن
مواد اولیه آرایشی و بهداشتی و شوینده

تگزاپن

تگزاپن ۷۰ درصد (SLES) یک ماده اولیه شوینده پرکاربرد با قدرت پاک کنندگی و کف کنندگی مناسب است که در تولید شامپو، مایع ظرفشویی، مایع دستشویی و انواع شوینده های بهداشتی و خانگی استفاده می شود. برای خرید تگزاپن ۷۰ درصد، اطلاع از قیمت روز و دریافت مشخصات فنی با کارشناسان فروش شیمی گستر شمیس تماس بگیرید.

مشاهده جزئیات ←
اسید سولفونیک
مواد اولیه آرایشی و بهداشتی و شوینده

اسید سولفونیک

سولفونیک اسید (LABSA) یک ماده اولیه پرکاربرد در صنعت تولید شوینده است که به عنوان سورفکتانت آنیونی در ساخت مایع ظرفشویی، پودر لباسشویی، مایع دستشویی و انواع پاک کننده های خانگی و صنعتی استفاده می شود. برای خرید سولفونیک اسید، اطلاع از قیمت روز و دریافت مشخصات فنی با کارشناسان فروش شیمی گستر شمیس تماس بگیرید.

مشاهده جزئیات ←
دسیل گلوکوزاید
مواد اولیه آرایشی و بهداشتی و شوینده

دسیل گلوکوزاید

دسیل گلوکوزاید سورفکتانت غیریونی و ملایم با منشأ گیاهی است که کف خوب و قدرت پاک کنندگی مناسب دارد و در تولید شامپو، شوینده های صورت و بدن و محصولات پوست حساس کاربرد دارد. امکان خرید عمده و خرده با بسته بندی ۲۵ لیتری.

مشاهده جزئیات ←